Overgewicht

Anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met Mireille lijnen. Zij heeft mij begeleid met de strijd tegen de kilo’s. Ik heb intensieve gesprekken met haar gehad . Deze gesprekken gingen natuurlijk over eten, maar wat nog belangrijker was, de reden waarom ik op een ongezonde manier at. Daar ligt natuurlijk een heel verleden aan vast. Samen hebben we een weg bewandeld die ervoor gezorgd heeft hoe ik nu in het leven sta, en ben ik al heel ver gekomen! Het allerbelangrijkste, vond ik, dat er een klik was. Ik voel me veilig, gewaardeerd en erkend als persoon bij Mireille.

Nooit heeft ze met een vinger gewezen als ik ons samen opgestelde doel niet had verwezenlijkt, maar met vallen en opstaan ben ik ontzettend ver gekomen. We hebben gewerkt aan mijn paniek klachten, deze bestonden al zeker 10 jaar. Ik durfde geen autosnelweg te rijden, maar met een op maat gepast schema, ben ik al een heel stuk gekomen. Nee ik rij nog niet zelfstandig autosnelweg, er staat ook geen tijdslimiet aan gesteld, dus kan ik het op mijn gemak doen, wanneer ik er ook tijd voor heb. Voor mij de ideale omstandigheden, en ik voel me steeds zelfverzekerder worden.

Ook hebben we gewerkt aan mijn persoonlijkheid. Ik heb leren nee zeggen, en meer nagedacht over wie ik ben en wat ik wil. Met handvatten die ik van Mireille kreeg, leerde ik om met moeilijke situaties om te gaan. Om niet altijd maar zwart wit te denken, maar dat er ook een grijs gebied bestaat.

Registraties