Eetprobleem

Na een leven vol tegenslagen , was mijn gedrag zodanig geworden dat alles perfect moest zijn. Maar naar mijn gevoel was het nooit goed genoeg, niet voor anderen en zeker niet voor mezelf. Dit resulteerde in gedrag ,waar ik beslist niet vrolijker van werd. Ik voelde me minderwaardig , was depressief, trok me erg terug uit het sociale leven, voelde me eenzaam. Daar al deze dingen ben ik gaan geloven dat als ik at, dat ik me lekker voelde. Ik ging alle emoties “weg eten”, met als gevolg dat ik alleen maar zwaarder werd in gewicht , maar ook”zwaarder” in negatieve gevoelens.

Ik vond mijn leven echt niet meer leuk en trok me steeds meer terug ( ben NIET suïcidaal geweest). Ik heb vervolgens van alles gedaan om aan mijn gewicht te werken. En kilo’s afvallen dat lukt ook wel, maar als je het probleem niet aanpakt, val je toch weer heel snel terug in je oude patroon, dus dat werd jo-jo en . Met als gevolg dat mijn emoties dat ook deden. Ik merkte al snel dat dit dus niet de oplossing was.

Ik wilde HET probleem aanpakken ( en daarbij tevens de overtollige kilo’s ).

Ik ben bij Mireille terecht gekomen en zij heeft mij zo enorm geholpen.

Mireille is een hele lieve , warme vrouw en door haar hele “zijn” voelde ik me zo op mijn gemak, dat ik haar toe liet in mijn verdriet. Ze is heel laagdrempelig, waardoor ik mijn ziel en zaligheid durfde bloot te geven.

Na heel wat gesprekken, is duidelijk geworden wat bij mij het probleem was en zijn we hier samen aan gaan werken.

Tuurlijk heb ik nog wel eens momenten dat het allemaal niet zo lekker gaat, maar Mireille heeft me geleerd hoe ik dan moet handelen, zodat ik niet te lang in die negatieve spiraal blijf zitten. Zij heeft mij laten in zien , dat ik het zeker waard ben om een mooi leven te hebben en dat ik een prachtige vrouw ben. Ik ben dit zelf ook echt gaan inzien en dit heeft mijn leven zo ontzettend veel mooier gemaakt. Ik ben haar heel erg dankbaar voor alles wat ik onder haar begeleiding bereikt heb.

Dus als jullie op zoek zijn naar een heel mooi fijn mens die je gespecialiseerde hulp kan bieden, dan heb je haar nu gevonden. Bel haar, praat met haar en werk met haar en je zult zien, dat je alle problemen opgelost kunnen worden.

Registraties